Ochelari de vedere BY THINOPTICS ™

+2.00 +1.00 +2.50 +1.50

CUM COMAND? PARTENER OFFICIAL

thinoptics

COMANDA

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca noi putem sa il contactam, prin orice mijloc disponibil/agreat de website, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

Putem anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in cazul in care datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.

Factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre CLIENT in procesul de creare CONT, si prin COMANDA plasata. Nu suntem responsabili si nu putem fi raspunzatori pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/sau neadevarate la momentul crearii CONTULUI si la data plasarii COMENZII de catre CLIENT/UTILIZATOR

Recomandam CLIENTILOR/UTILIZATORILOR sa verifice datele furnizate in baza carora se va emite factura aferenta COMENZILOR.